For deg som...

ønsker å nå nye mål, forbedre resultater eller komme deg etter skade, og som:

Løper

Løper mye

Løping er en fantastisk aktivitet som er enkelt å utføre. Noen ganger kan den gi litt smerter i føttene, achilles, beinhinnebetennelser eller andre plager oppover mot korsryggen.

Golf

Spiller golf

Golf er gøy når du får det til :) Trenger du å slå lengre?
Forbedret mobilitet i svingen? Bedre stabilitet når du skal slå? Mer utholdenhet på de siste 9?

Crossfit

Trener Crossfit

Trenger du bedre skulderstabilitet? Ønsker du å klare en muscle-up? Kommer du langt nok ned i knebøy? Hva med en trygg OH Squat? Jeg kan hjelpe deg med optimalisering av bevegelsen.

Sykler

Sykler

Sykling lærte man som barn og har liksom aldri gått av moten. Men noen får kneproblemer når de sykler? Blir litt stiv i nakken? Kanskje håndleddene ikke har det helt bra? Eller de ønsker mer kraft i pedalene.

Svømmer

Svømmer

Alle burde kunne svømme! Er skuldrene dine stabile nok? Får du nok kraftoverføring gjennom kjernemuskulaturen? Ligger du stabilt nok i vannet? Har du mobilitet nok i hoftene?

Fotball

Spiller Fotball

Folkeidretten over alle idretter! Men mange sliter med ankler og knær etter noen saftige taklinger. Kanskje korsryggen har slått seg litt vrang. Eller kanskje hamstringen ga beskjed om at nok var nok! La meg hjelpe deg tilbake til fotballen igjen.

Håndball

Spiller Håndball

Håndball til folket! En glimrende lagidrett som krever mange gode egenskaper. Spesielt går det ut over skuldre, knær og ankler. En tilrettelagt trening og behandling kan gjøre deg trygg på videre spill.

Alpint

Kjører Alpint

Ingenting er som å ligge på skjæret i en sving som aldri tar slutt.
Er du stabil nok i rotasjon og antirotasjon til det? Har du kraft nok i kompresjonen? Har du stabile knær og en god korsrygg? La oss gjøre deg stabil i balanse og koordinasjon.

Langrenn

Går Langrenn

Å gli bortover på perfekte smurte ski er bare helt fantastisk! Er stavtakene dine kraftige nok? Har du balanse til både klassisk og skøyting? Jeg kan gi deg nok stabilitet korsryggen din og hjelpe deg med å overføre kraften til fart i sporet.

Ishockey

Spiller Ishockey

Verdens raskeste lagidrett? Det går i alle fall raskt og en gang i blant så smeller det. Her trenger du harde slagskudd, stabilitet på skøytene og evnen til å bremse begge veier. Jeg kan hjelpe deg med behandlingen når det smeller og treningen for å bli enda bedre.

Triathlon

Trener Triatlon

Den ultimate test på utholdenhet og stamina! Så spørsmålet blir selvsagt om du trener variert nok? Har du fokus på styrkedelen av treningen? Ønsker du å bli sterk, men ikke stor og tung? Er det tidligere skader som hindrer framgangen din?

Klatrer

Klatrer

Klatring som aktivitet og problemløsning er uovertruffent. Men noen ganger kan det bli litt mye så sliter du med underarmsplager eller senebetennelser? Er du myk nok for de hardeste problemene?
Jeg kan hjelpe deg med overbelastningsplager og mobilitet for å klare deg bedre i veggen.

E-sport og gaming

Gamer

Blir du sliten i nakke/skulder etter å ha spilt en stund? Finner du ikke helt stillingen når du skal spille og får vondt i ryggen? Har du plager i albuene eller håndleddene? Dette og mere til kan jeg hjelpe med sånn at du får mest mulig kvalitet i spillingen din.

Spiller gitar

Spiller Gitar

Blir du hekta på en sang og kanskje øver litt mye? Får du senebetennelser? Sliten i ryggen og skuldrene etter en stund? Kanskje håndleddene får kjørt seg litt ekstra? La meg hjelpe deg med belastningsplagene og hvordan posisjonen har noe å si når du spiller.

Spiller amerikansk fotball

Spiller Am. Fotball

Amerikansk Fotball krever alle typer spillere. Fra de minste letteste til de største og tyngste. Alle har en plass på laget. Har du fått deg en smell i en takling? Ble det litt mye feiring av en touchdown? Jeg har flere års erfaring som fysio fra Amerikansk Fotball og har sett det meste.

Spiller volleyball

Spille Volleyball

Volleyball er lagidretten med maks spenst og treffsikkerhet. Her er du både høyt og lavt. For å komme høyt nok så trenger du kraft i beina og for å kunne slå presist og hardt trenger du god kjernemuskulatur og skuldre.
Jeg har tidligere trent et volleyball lag og har god erfaring fra behandling av skader fra denne idretten.

Danser

Danser

En dans kan være så mangt og det er vel få aktiviteter som kommer i så mange forskjellige former. Uansett hvilken dans du driver med så vil trening for stabilitet og/eller mobilitet være bra. Det er også mulig å få behandling for skader uten å måtte stoppe å danse helt. I alle fall de fleste skader.

Driver friidrett

Driver Friidrett

Stor variasjon og mangfold i øvelser og egenskaper. Jeg har flere års erfaring som fysioterapeut for friidrett og har vært på flere treningssamlinger i Norge og utlandet sammen med forskjellige klubber.

Driver kampsport

Driver Kampsport

En kamp om strategi og taktikk. Skader som forekommer kan ofte sette deg ut av spill en periode. Jeg kan behandle skaden og samtidig veilede deg i hvilke aktiviteter du fortsatt kan jobbe med og hva du kan forbedre.

Løfter vekter

Driver Vektløfting

Å løfte tunge ting krever god teknikk og ikke minst masse tålmodighet! Går det for fort så kan en typisk få plager i korsrygg og skuldre. Det er også en fordel med god fot og ankel posisjonering som gir deg mer stabilitet og mer kraft. For å forebygge skader og finne ut av hvor du skal fokusere så tar du kontakt med meg.

Spiller tennis

Spiller Tennis

En av de eldste idrettene i moderne tid. Den klassiske Tennisalbuen kommer herfra. I dagens tennis er det vesentlig mye mer kraft en tidligere og det krever sterkere skuldre, kjerne/korsrygg og raskere bein. Trenger du hjelp til trening eller behandling? Ta kontakt.

Dette kan jeg tilby

Behandling / Fysio

Undersøkelse. Bedring av bevegelse. Forbedring av smertetilstand. Behandling av akutte og kroniske plager.

Trening / PT

Bedre styrke. Bedre mobilitet. Optimalisering av bevegelse. Måloppnåelse. Idrettspesifikk trening. Forebygging. Rehabilitering.

Foredrag / kurs

Teori og/eller praksis i generell bevegelse. Smerte. Kontorergonomi. Trening. RockTape kurs.

Få oppfølging gjennom en enkel app?

For aktive kunder kan jeg følge deg opp gjennom en kombinasjon av online/app og faste besøk. Dette fungerer best når vi skal over i en ny rehabiliteringsfase og tilbake til normalen, eller når du ønsker å være mer selvstendig i rehabiliteringen.


Gjennom dette tilbudet kan du fortsette din progresjon og få den oppfølgingen du egentlig trenger til målet er nådd eller i hele rehabiliteringsforløpet.

Fysiofit app